Bericht van het jeugdbestuur

Gegroet vrienden en vriendinnen van de kayaksport, vooral  de jongsten onder ons.
We zijn bijna aan het eind van een derde kayakloze week gekomen, bij mij is er toch al gemis ontstaan. Om er toch voor te zorgen dat we tijdens deze coronacrisis enkele kilo's kwijtgeraken hebben wij met het jeugdbestuur voor de jeugd onder ons een training voorbereid.
Wat houdt dit nu concreet in? Wel we zouden morgen namiddag 2 keer afspreken op skype. De eerste keer om 15.00 met de oudste, en dan nogmaals om 16.00 met de jongere. Een skype account is heel snel aangemaakt, geraak je er toch niet aan uit, dan mag je een berichtje sturen naar mij of naar iemand anders van het jeugdbestuur en wij zullen jullie wel verder helpen. Vraag dus voor één keer of je even de computer mag gebruiken of download de app op je smartphone toestel. Wie wilt meedoen stuurt een vriendschapsverzoek naar mij en dan maak ik een groep aan ( kijk in de reacties).  De training zelf zou een halfuurtje duren, daarna kunnen jullie nog even gezellig keuvellen.
Wat heb je nodig?
Een skype account
Een toestel met webcam zodat we kunnen zien dat jullie niet valsspelen en weldegelijk meedoen
Een handdoek/ matje
Een waterfles
Deodorant voor de oudsten zodat de andere huisgenoten niet afgeschrikt worden door de geur
Een springtouw en genoeg plaats om deze te gebruiken zo ideaal zijn, maar het is niet erg mocht dit niet lukken.
In de reacties staat ook een lijst van wie tot welke groep behoort. Staat jouw naam niet in de lijst, maar wil je toch meedoen stuur dan een berichtje en dan wordt de lijst aangepast.
Samen trainen is leuker dan alleen dus ik hoop dat jullie talrijk aanwezig zullen zijn zodat het gezellig wordt.
Nimmer zonder vriendelijke groet ,
Het jeugdbestuur