Nieuws

Als één van de eerste sportclubs in Kortrijk kreeg KKYKC vorige maandag het ECOSPORTIEF Label van Stad Kortrijk. 
Dit omdat we in onze volledige werking steeds oog hebben voor Ecologie.

Beste Leden,

Deze morgen bereikte ons vreselijk nieuws.
Gisteravond moesten we onverwacht afscheid nemen van Chantal. 
Chantal WAS de kayakclub. Al heel haar leven zette ze zich in voor de club, loodste de club langs menig troebel water, was bestuurslid, penningmeester, voorzitter en de laatste jaren kon ik trots zeggen dat ze onze ere-voorzitter was. 

Vorige week bereikte ons plots het bericht dat de toertocht in Veurne met 1 week verplaatst werd.

Gezien de versoepeling  van de Corona-maatregelen acht de organisatie (Westhoek Kajakclub Veurne) het mogelijk om op een veilige manier de toertocht te organiseren. 

We trekken met een kleine deligatie richting Veurne. Info via MIJN KKYKC

Om de start van de sportkampen veilig te kunnen laten verlopen, en de opening van de kleedkamers op 01/07 mogelijk te maken, houden we op 27/06 een kuis- en ontsmettingsdag. 

We spreken af vanaf 9u30 aan de club. We voorzien spijs én drank voor de helpers. S avonds houden we een gezellige BBQ op ons terras. Voorzie hiervoor wel je eigen eten ;)

Deze avond tegen 18u voorzien we de laatste details op orde te krijgen. Twee dagen eerder dan gepland. Vanaf dan kunnen we terug op het water. Wel ALLE afspraken volgen, en niet allemaal tegelijk !

Net de richtlijnen ontvangen waarbinnen we de opstart van onze clubwerking kunnen organiseren. Geef ons als bestuur een dagje tijd om te zien hoe we één en ander georganiseerd krijgen. Tegen het eind van het weekend meer duidelijkheid!

Net als iedereen zitten ook wij met vele vragen ivm de heropstart sportactiviteiten vanaf 4 mei. Zoals eerder gemeld wachten wij als clubbestuur op de richtlijnen van onze vertrouwde federatie VKKF. Eerstdaags verwachten we meer duidelijkheid.

Gegroet vrienden en vriendinnen van de kayaksport, vooral  de jongsten onder ons.
We zijn bijna aan het eind van een derde kayakloze week gekomen, bij mij is er toch al gemis ontstaan. Om er toch voor te zorgen dat we tijdens deze coronacrisis enkele kilo's kwijtgeraken hebben wij met het jeugdbestuur voor de jeugd onder ons een training voorbereid.

Zoals reeds eerder meegedeeld:

 

de maatregelen opgelegd door de regering werden verlengd tot minstens 19/04

Tot dan is alle activiteit op het water verboden. 

 

 

Pagina's